Close
Home » Fiction - YA » Kiera Cass » De prins & De lijfwacht

October 21 , 2007

De prins & De lijfwacht

Overview

Het succes van de Selection-serie gaat door!

In De selectie moest America Singer haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar ook prins Maxon had een andere liefde voordat de Selectie begon. Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie. 

Download torrent

Read also

Ride the Lightning

No one thought Curtis Colt had been railroaded for the shooting of a liquor store owner, least of all St. Louis private investigator Alo Nudger. It had been an open-and-shut case of cold blooded murder, and the people of Missouri were just waiting for Colt to be strapped into the electric chairafter all, three eyewitnesses couldn't be wrong. But…

Aspen Leger, opgevoed in een van de laagste kastes, heeft nooit durven dromen dat hij ooit in het paleis zou wonen als lid van de koninklijke wacht. Nu is hij daar en komt hij zijn vroegere liefde America tegen die deelneemt aan de Selectie. Het verhaal van De lijfwacht geeft lezers een kijkje in het leven van Aspen binnen de paleismuren en de waarheid over de wereld van de koninklijke lijfwacht die America nooit zal weten.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.58. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «De prins & De lijfwacht»:

Download MS Word:

book-torrent-de-prins-amp-de-lijfwacht.doc

Download Torrent:

book-torrent-de-prins-amp-de-lijfwacht.torrent