Close
Home » Fiction & Literature » Marat M'saev Daan » Sudar Svetlosti i Tame

February 26 , 2008

Sudar Svetlosti i Tame

Overview

Priča govori o mladom Maratu i njegovom životnom putu od običnog sina jednog farmera do vođe Bele Kule a kasnije i glavnog vođe samog Mračnog gospodara. Prepreke su razne i one nas nekada teraju da se menjamo. Te promene nekada nisu poželjne, a nekada ih oberučke prihvatimo. Kako bilo, novi dan je uvek pred nama.

Download fb2

Read also

Original Rags for C Instrument and Cello - Pure Duet Sheet Music By Lars Christian Lundholm

Composed in 1899 by Scott Joplin this charming ragtime medley was his first published one preceding Maple Leaf Rag by 6 months. Before this he had composed a few marches and a waltz and though this is a rag by title it resembles a cakewalk closer and draws heavily on folk tunes. Featuring 5 themes like the posthumously published Reflection Rag it…

Originalna priča je nastala davne 2008-e godine kao biografija za potrebe role play-a tadašnjeg foruma epske fantastike ''Treće Doba''. Baš u tom period je i nastao ovaj pseudonym pod kojim sada pišem i objavljujem. Radnja price je smeštena u svetu ''Točka Vremena'', serijalu epske fantastike pokojnog američkog pisca Roberta Džordana. Iako je priča originalno bila jedna celina, nakon nekoliko ponovnih čitanja i dugih razmatranja, odlučio sam da je rasparčam i podelim u mini poglavlja i tako stvorim jedan mini romančić.

Moram da napomenem da priča ni u kom slučaju ne prati radnju pomenutog serijala, kao ni strogo stopostotnu konstrukciju samog sveta. Za potrebe tadašnjeg foruma, načinili smo određene izmene istog što se odrazilo i na samu priču.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.00. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Sudar Svetlosti i Tame»:

Download MS Word:

book-to-read-txt-online-sudar-svetlosti-i-tame.doc

Download TXT:

book-to-read-txt-online-sudar-svetlosti-i-tame.txt