Close
Home » Nonfiction » Keira Christie » Tündérke és Arisztid

July 28 , 2010

Tündérke és Arisztid

Overview

Receptes regény kezdő és kezdés előtt álló anyukáknak!
„Róza szinte elveszett a lábak erdejében, Anyu találta meg és vette fel a négykézlábon randalírozó babácskát.
- Hol a kedvenc unokahúgom? – érkezett vissza Juli a konyhából, Rózát keresve. Nagyon csinos nő volt; a két gyerek után is fantasztikusan nézett ki. Alacsony, karcsú, kissé napbarnított bőrrel, csinos, hosszúkás arccal. Ha törődtem volna vele, biztosan slamposnak éreztem volna magam mellette, de Juli nem az a fajta, akit az ilyesmi érdekel. Ő azért néz ki mindig ilyen csodásan, mert szépnek akarja látni magát, és azt szereti, ha a férje is annak tartja. Matthew, a bátyám egyébként magyar mércével mérve egyáltalán nem jóképű. Hosszú orra, hosszú arca jellegzetesen brit, bár szerencséjére Anyu génállományából lágyabb vonásokat is kapott, így aztán mondjuk Apunál, vagy Stephen Fry-nál jobban néz ki. Bátyám sármja külföldi nevéből ered, ha őszinte akarok lenni (hja, ki tudja, tán az enyém is). Juli nyilván fel is vette a családi nevet és hirtelen „Julia Christie”-ként kezdett aláírni. Nem ítélem el érte. Ami azt illeti, én meg nem vettem fel Zsolti nevét. Pedig a Jókai igazán remekül cseng… De Jókai Keira? Brr…”
Keira egy mindennapi anyuka – vagy talán mégsem? Egy egyszerű vállrándítással vallja be olvasóinak, hogy nem mindig biztos magában, és nem tudja, mi a legjobb a babájának. És néha ideges, máskor mérges, és imádja a családját, de időnként az idegeire mennek… persze Rózababát akkor is szeretettel nevelgeti. Humorosan számol be kalandjaikról, szívmelengetően gondolkodik el a baba-nevelés apró részleteiről. És közben főz, mégpedig finom ételeket, amiket könnyű elkészíteni! Ráadásul rendesen el is magyarázza, hogy például hogyan kell puha, lyukacsos kenyeret sütni, rizst főzni vagy lekvárt eltenni.
Ez a könyv kötelező olvasmány minden babázó, vagy babázásra készülő, főzőcskéző, vagy főzni tanuló olvasónak!

Download mobi

Read also

The New Environmental Governance

A bold and profoundly new way of governing environmental problems is palpable around the globe and aims to overcome the limitations of the interventionist state and its market alternative to offer more effective and legitimate solutions to today's most pressing environmental problems. The 'new environmental governance' (NEG) emphasises a host of…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Tündérke és Arisztid»:

Download Sony BookReader:

read-online-fb2-docx-t252nd233rke-233s.LRF

Download FB2:

read-online-fb2-docx-t252nd233rke-233s.fb2

Download DOCX:

read-online-fb2-docx-t252nd233rke-233s.docx