Close
Home » Sci Fi & Fantasy » John Scalzi » Zoë története

February 10 , 2011

Zoë története

Overview

Képzeld el… Képzeld el, hogy tizenöt éves vagy, a rég halott biológiai apád az emberiség legnagyobb árulója, a nevelõszüleid ellenben hõs exkatonák és egy új gyarmat kormányzói. Képzeld el, hogy minden lépésedet két félelmetes földönkívüli testõr kíséri, és egy komplett idegen faj tanulja tõled egy csillagközi valóságshow keretében, hogy miként kell öntudattal rendelkezõ intelligens lényként élni. Képzeld el, hogy örökre el kell hagynod szülõvárosod és szülõbolygód egy világvégi új gyarmat kedvéért, ahol új barátokat kell szerezned vadidegen telepesek között, hogy örömeidet és gondjaidat megoszthasd valakivel. Mert az új világ mindkettõt bõ kézzel méri. Te mit tennél ebben a helyzetben? 

John Scalzi nem osztott meg velünk minden részletet a Roanoke történetébõl Az utolsó gyarmat címû könyvében, ezért olvasóira hallgatva még egy utolsó, különleges utazásra hív minket a Vének háborúja-univerzumba és a Roanoke-ra, hogy újra átéljük a gyarmat kalandos létrejöttét.

Download mobi

Read also

Unlocked: An Oral History of Haden’s Syndrome

A new near-future science fiction novella by John Scalzi, one of the most popular authors in modern SF. Unlocked traces the medical history behind a virus that will sweep the globe and affect the majority of the world's population, setting the stage for Lock In, the next major novel by John Scalzi.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $6.98. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Zoë története»:

Download Sony BookReader:

how-to-read-fb2-zo235-t246rt233nete.LRF

Download FB2:

how-to-read-fb2-zo235-t246rt233nete.fb2