Close
Home » Kids » Ben Kalland » Villihaukka

February 21 , 2011

Villihaukka

Overview

Purjehdusreissulla kolmetoistavuotias Max löytää loukkaantuneen muuttohaukan. Hän vie haukan mukanaan kotiin Helsinkiin ja yrittää kuntouttaa sitä. Haukka oppii syömään kädestä, ja Max vie sen kouluun kavereiden ihailtavaksi. Villin petolinnun pitäminen kaupungissa ei kuitenkaan ole kaikkien mieleen. Kulmakunnan jengi tekee kiusaa eivätkä asiantuntijatkaan usko, että lintua voisi ikinä palauttaa luontoon. Max ei kuitenkaan anna periksi. Hänellä on suunnitelma ja hän päättää toteuttaa sen. Mutta sitten tapahtuu jotain, kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Max oppii, että täytyy päättää mikä on tärkeintä ja toimia sen mukaan.

Download epub

Read also

Expanded Glossary and Notes: Compendium to the Sequetus Series

As well as all the glossary terms, and this book has all the footnotes that many e-pub books cannot accept. If a fan was to write their own short Sequetus story, this compendium would be a must. It has every reference in the Sequetus Series from which to branch out into new stories. This was why the glossary was written in the first place, so the…

Villihaukka on jännittävä kertomus pojan ja haukan ystävyydestä, vastuun ottamisesta ja peräänantamattomuudesta. Kirja palkittiin Scriptumin kirjoituskilpailussa ja valittiin Suomen edustajaksi IBBY:n (International Board on Books for Young people) kunnialistalle 2006. Kirja on aiemmin julkaistu painettuna kirjana Otavan Pultti-sarjassa.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $5.39. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Villihaukka»:

Download Sony BookReader:

ebook-fb2-villihaukka.LRF

Download Papyre FB2:

ebook-fb2-villihaukka.fb2