Close
Home » Nonfiction » Ingeborg Stadelmann » A bába válaszol

February 21 , 2008

A bába válaszol

Overview

Egy barátnőmet úgy ismertem meg, hogy egyszer hazatértemkor bementem a hálószobánkba, és ő ott álldogált az ajtónak háttal, a könyvespolcomat nézegetve, egy, az édesanyja által kötött, réges-régi újságból vett minta alapján készült, teljesen egyedi pulóverben, amilyen addigi tudásom szerint kizárólag nekem volt az egész világon. Barna haja, alkata, a pulóver, egy szó mint száz, megzavarodtam: azt hittem, hogy én vagyok. Nem volt hétköznapi élmény.

Download mobi

Read also

Realizing Utopia: The Future of International Law

Realizing Utopia is a collection of essays by a group of innovative international jurists. Its contributors reflect on some of the major legal problems facing the international community and analyse the inconsistencies or inadequacies of current law. They highlight the elements - even if minor, hidden, or emerging - that are likely to lead to…

 Ez történt a könyveddel is. Olvastam a szavaimat, amelyeket a várandós pároknak tartott szakmai napokon szoktam mondani. Furcsa érzés volt. Aztán persze kiderült, hogy a barátnőm nem én vagyok. Jó néhány problémát máshogy látunk, de a fontos, alapvető dolgokban egyetértünk. Ezt érzem a könyveden keresztül Veled kapcsolatban is.

 Régóta nyomasztott a föladat, hogy könyvet kell írnom - most ettől megmentettél, megírtad helyettem. Egyszerűen ellátom lábjegyzetekkel, és kész. Köszönöm!

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $10.38. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A bába válaszol»:

Download Sony BookReader:

e-book-MBR-epub2-xml-download-a-b225ba-v225laszol.LRF

Download MobiPocket:

e-book-MBR-epub2-xml-download-a-b225ba-v225laszol.MBR

Download ePUB 2:

e-book-MBR-epub2-xml-download-a-b225ba-v225laszol.epub2

Download XML Book:

e-book-MBR-epub2-xml-download-a-b225ba-v225laszol.xml