Close
Home » Fiction & Literature » Komor Zoltán » Nácik a dínók ellen

April 08 , 2011

Nácik a dínók ellen

Overview

Vér, mocsok, szex és háború! Mindez dinoszauruszokkal! A Bukás és a Kitty-szalon találkozása a Jurassic Park-kal!   1944. június 6. Egy sereg német katona várakozik Normandiánál. Hamarosan csapatszállító hajók érkeznek a tenger felől és elszabadul a pokol: a partot ellepik a vérengző velociraptorok. Hősünk, a háborúba belefáradt katona társával, Klaus-al inkább menekülésre adja a fejét. A két dezertőr Caenig jut – közben szörnyűséges pteranodonok és egy t-rex is útjukat állja. Végül egy föld alatti szajha-bunkerben lelnek menedékre, a szadista, puskalábú matróna, Helga és négy angyali szőkeség társaságában. Nem is sejtik, hogy az igazi pokol, amihez képest még a dinoszaurusz-apokalipszis is vakáció, odalenn vár rájuk. 
Eközben Berlin felkészül a dínók offenzívájára: a kőolaj-milliárdos evolucionista vezér, Darwin próbálja menteni a menthetőt: ám a haditudósításokban megpillantott őshüllők merőben új, érzéki vágyakat ébresztenek a Führerben.
Vér, mocsok, szex és háború! Mindez dinoszauruszokkal! A Bukás és a Kitty-szalon találkozása a Jurassic Park-kal!

Download epub

Read also

Woodlake

Known as the area “within the magic circle,” the Western town of Woodlake, along with its surrounding valley, is rich in both natural resources and hardworking citizens who are proud of their heritage. Most Tulare County towns sprang up along the Southern Pacific Railroad. Woodlake, designed as a tourist town, drew together farming communities,…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $1.06. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Nácik a dínók ellen»:

Download Microsoft Reader (LIT):

online-MBR-fb2-n225cik-a-d237n243k.LIT

Download MobiPocket:

online-MBR-fb2-n225cik-a-d237n243k.MBR

Download Papyre FB2:

online-MBR-fb2-n225cik-a-d237n243k.fb2