Close
Home » Nonfiction » Els Valkenburg-Walsteijn » Het ABC van Reiki

March 27 , 2009

Het ABC van Reiki

De 800 meest gestelde vragen over Reiki

Overview

Dé bestseller op het gebied van Reiki nu als e-book verkrijgbaar!

Download pdf

Read also

At His Mercy: An Erotic BDSM Romance

Helen knows her boyfriend Mike likes to take things to the extreme in the bedroom.His intense, sometimes terrifying BDSM practices are something she has grown to love.Now, Mike has another surprise in store for her in his basement.But the machine he has built to test all of Helen's holes, not to mention her capacity for…

Het ABC van Reiki beantwoordt meer dan 800 vragen over Reiki! Deze vragen zijn vanuit de praktijk opgetekend en daardoor niet alleen van belang voor iemand die (nog) niets van Reiki weet, maar ook voor de ervaren leraar.

Veel van de behandelde onderwerpen werden nooit eerder beschreven, waardoor Het ABC van Reiki een uiterst volledig naslagwerk is geworden.

Het ABC van Reiki is nuchter en praktisch van opzet en is daardoor tevens toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Reiki.

Els Valkenburg-Walsteijn schrijft met gevoel en respect over de verschillende stromingen en overtuigingen in de Reiki-wereld en zet daarmee een universeel concept neer, dat daardoor niet alleen aansluit bij de algemene Reiki-filosofie, maar dat tevens tal van raakvlakken biedt met eraan gelieerde disciplines, therapieën en tradities.

Het ABC van Reiki is een uiterst compleet en rijkelijk geïllustreerd vademecum en biedt door zijn opzet zowel een nieuw concept met een hoog onderscheidend vermogen, als een grote toegevoegde waarde op eerde verschenen boeken over dit onderwerp.

Het ABC van Reiki biedt een onmisbare aanvulling op de reeds gevestigde Reiki-literatuur en mag in geen enkele professionele bibliotheek ontbreken.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.06. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Het ABC van Reiki»:

Download Microsoft Reader (LIT):

mobi-doc-lindle-download-het-abc-van-reiki.LIT

Download Mobi:

mobi-doc-lindle-download-het-abc-van-reiki.mobi

Download MS Word:

mobi-doc-lindle-download-het-abc-van-reiki.doc