Close
Home » Fiction & Literature » Paul Levinson » Complot Pentru Salvarea Lui Socrate

October 28 , 2009

Complot Pentru Salvarea Lui Socrate

Overview

Descrierea cărţii:

Download xml

Read also

El Complot para Salvar a Sócrates

En el año 2042, Sierra Waters, a unajoven estudiante graduada en Clásicos, le muestran un Nuevo diálogo de Sócrates, recientemente descubierto en el cual un viajero del tiempo argumenta que podría escapar de la muerte viajando al futuro. Thomas un académico mayor quien le mostrara a ella el documento, desaparece y Sierra…

În anul 2042, Sierrei Waters, o tânără absolventă de filologie clasică, i se arată un nou dialog al lui Socrate, descoperit recent, în care un călător în timp încearcă să susţină argumentat că Socrate ar putea fi salvat de la moarte, dacă ar accepta să călătorească în viitor! Thomas, cărturarul vârstnic, care i-a arătat documentul, dispare şi Sierra începe imediat să cerceteze provenienţa manuscrisului cu ajutorul iubitului ei, cercetătorul de filologie clasică, Max.

Urmele duc spre maşinile timpului din două cluburi de gentlemeni, unul londonez şi altul new-yorkez, în trecut – şi spre un călător în timp din viitor, care se dă drept Heron din Alexandria în anul 150 d. Hr. . Complicaţiile, misterele, călătoriile şi buclele temporale se înmulţesc, în timp ce Sierra încearcă să desluşească cine a planificat salvarea de la moarte a celui mai important filozof din istoria umanităţii. Printre personaje se numără personalităţi istorice fascinante, cum ar fi Alcibiade, sau William Henry Appleton, marele editor American din secolul al XIX-lea, Hipatia, Platon şi chiar Socrate însuşi.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.09. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Complot Pentru Salvarea Lui Socrate»:

Download Microsoft Reader (LIT):

download-xml-online-book-complot-pentru-salvarea-lui.LIT

Download XML Book:

download-xml-online-book-complot-pentru-salvarea-lui.xml