Close
Home » Nonfiction » Henry Osal » Is het mogelijk om 100 jaar te leven?

April 05 , 2008

Is het mogelijk om 100 jaar te leven?

Overview

Advies voor een levensstijl om een meer bevredigend leven te leiden, waarbij je probeert om op natuurlijke wijze langer te leven.

Het overkomen van obstakels voor een langer leven, die eens onmogelijk leken, komt met de dag vaker voor. Wetenschappelijke ontwikkelingen, vooral op het gebied van gezondheid, en betere voeding stellen mensen in staat om hun levensverwachting aanmerkelijk te verhogen.

Maar de redenen die toelaten dat sommige mensen een bestaan van meer dan honderd jaar weten te behalen, blijven grotendeels een mysterie.

Na een jaar onderzoek geeft deze beknopte handleiding, die niet is bedoeld om empirische te zijn of krachtige beloftes te doen, aanbevelingen voor een aantal gewoontes en tips, die zijn verzameld van vooraanstaande wetenschappers en interviews met mensen die de barrière van een eeuw ruim hebben overschreden.

Ik hoop dat jij dit net zo stimulerend vindt om te lezen, als het voor mij was om deze interessante informatie te verzamelen, aangezien ik behoor tot een familie met meerdere gevallen van extreem lange levensduur.

Download xml

Read also

Private Lessons

BLAZERed-hot reads from Temptation!HE HAD A LOT TO LEARN….Banker Grant Riordan was a bit of a stuffed shirt-until "Harley" showed up on his doorstep and sent his libido skyrocketing. Hired as the "entertainment" for a bachelor party, Harley dressed like an exotic dancer and had…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Is het mogelijk om 100 jaar te leven?»:

Download Microsoft Reader (LIT):

book-to-read-doc-LRF-online-is-het-mogelijk-om-100-jaar.LIT

Download MS Word:

book-to-read-doc-LRF-online-is-het-mogelijk-om-100-jaar.doc

Download Sony BookReader:

book-to-read-doc-LRF-online-is-het-mogelijk-om-100-jaar.LRF