Close

January 24 , 2009

Tavaszi szél

Absztraktkötet 2015

Overview

Szeretettel köszöntöm a Doktoranduszok Országos Szövetsége elnökségének nevében a nagy múltra visszatekintő Tavaszi Szél Konferencián!

Download LRF

Read also

Dancing with Dragons

If Carol Jenski knows anything, it's fashion-and it's not in fashion to consort with dragons, even though they've coexisted with humans since World War III. Still, she would never have agreed to take part in a plot against them. Now a dragon lord has called for her head, her boyfriend is MIA and she's been abandoned in a foreign country.Only…

 

Szervezetünk 1994 óta látja el Magyarországon a doktori képzésben részt vevő hallgatók érdekvédelmét a különböző felsőoktatási, politikai és társadalmi fórumokon. 2012-ben az új felsőoktatási törvény rendelkezett a Doktoranduszok Országos Szövetségének köztestületi rangra emeléséről és megalakította a doktori képzést folytató felsőoktatási intézményekben a doktorandusz önkormányzatokat.

 

Szervezetünk az érdekvédelmi tevékenység mellett fontos tudományszervezési feladatokat is ellát: 2013-ban megkezdtük a tudományos osztályok rendszerének kialakítását. Ezen osztályokban a magyarországi és határon túli doktoranduszok tudományágak szerinti besorolásban tevékenykedhetnek egymás és a szervezet közös sikere érdekében. Mára a DOSz 20 tudományos osztállyal és mintegy 500 fiatal kutatóval áll a társadalom és a tudomány rendelkezésére. Az osztályokban a tagok közös tudományos és szakmai rendezvények, kutatások és kapcsolatteremtő események részesei lehetnek egy igen aktív, fiatal, ambiciózus közösségben. Ezúton is invitálok minden kedves kollégát a tudományos osztályok soraiba, rendezvényeire!

 

A DOSz küldetése, hogy társadalmilag beágyazott szervezetként a doktori képzésben résztvevők számára kitárja a lehetőségeket, támogassa munkájukat és magát tudatosan alakító közösséget formáljon. Ennek érdekében hívunk és várunk minden doktoranduszt a szervezet kötelékébe, hogy együtt építhessük tovább a szervezet jövőjét, melynek jelmondata kifejezi lényegét:

„Közösség a tudományért.”

 

Immár közel két évtizede rendezzük meg a fiatal magyar kutatók „világtalálkozóját”, a Tavaszi Szél elnevezésű 

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.00. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Tavaszi szél»:

Download Amazon Kindle:

online-xml-download-tavaszi-sz233l.AZW

Download XML Book:

online-xml-download-tavaszi-sz233l.xml