Close
Home » Fiction & Literature » Johanna Lindsey » A szerelem nyomában

November 18 , 2007

A szerelem nyomában

Overview

Melissa MacGregor vadregényes skót otthonából a londoni társasági élet forgatagába kerül – ám még e nagy kaland is elhalványul az ígéret mellett, amelyet Lincoln Ross Burnett szenvedélyes tekintetéből olvashat ki. Bár egy véletlen találkozás során alig pár szót váltanak, Melissa azonnal sejti, hogy e vakmerő idegen lesz a végzete. Lincoln ugyanekkor döbben rá arra, hogy élete mindaddig nem lehet teljes, míg a feleségének nem mondhatja Melissa MacGregort.

Download fb2

Read also

Warrior's Woman

In the year 2139, fearless Tedra De Arr sets out to rescue her beleaguered planet Kystran from the savage rule of the evil Crad Ce Moerr. Experienced in combat but not in love, the beautiful, untouched Amazon flies with Martha, her wise-cracking, free-thinking computer, to a world where warriors reigns supreme – and into the arms of the one man…

A fülig szerelmes Cambury vikomt udvarlása azonban nem halad döccenők nélkül a romantikus beteljesülés felé. Az említett döccenőkből egyszerre tizenhat is van – mind hatalmas termetű és izmos, közülük hatot Iannek hívnak, és mindegyiket MacFearsonnek. Melissa zord, rosszalló bácsikái egyben Lincoln gyerekkorának megkeserítői, akik megfogadják magukban, hogy mindenáron megakadályozzák új keletű boldogságát. A férfi azonban ugyanennyire eltökélten néz szembe minden megpróbáltatással… hogy megszállottsága bűbájos tárgyát először Londonig… de ha kell, a világ végéig is kövesse.

„A New York Times lélegzetelállító bestsellere a romantikus regények vitat hatatlan királynőjének tollából.”
Gannett News Service

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $5.91. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A szerelem nyomában»:

Download Amazon Kindle:

online-books-torrent-fb2-a-szerelem-nyom225ban.AZW

Download Torrent:

online-books-torrent-fb2-a-szerelem-nyom225ban.torrent

Download FB2:

online-books-torrent-fb2-a-szerelem-nyom225ban.fb2