Close

December 31 , 2007

Jäljet

Overview

Meduusasta ja Palavasta sydämestä tuttujen poliisihahmojen työtä ja elämää kuvaava Isaksson-sarjan kolmas osa!
Vuosikymmenten suurimman lumimyräkän jälkeisenä iltana helsinkiläisestä elokuvateatterista löytyy kesken näytöksen mystisesti puukotettu television säämies. Tekijän jäljille tuntuu olevan mahdoton päästä. Kaikki seudun valvontakameroiden nauhat näyttävät tyhjää ja tekijään yhdistetty kengänjälki vaikuttaa olevan muualta kuin tältä planeetalta.
Tuntuu kuin Helsingissä olisivat vierailleet itse Kuoleman kasvot. Talven tuiskeessa uhriksi näyttää joutuvan kuka tahansa. Ja vauhti on kiihtymässä. Kaupunki pakkautuu muutamassa päivässä lumeen ja pelkoon.
Rikosylikonstaapeliksi ylennyt Markku Isaksson on morsiamensa Nina Markkasen ja muun työryhmän kanssa tiukan paikan edessä. Tutkimuksissa tulee vastaan myös ihminen, joka on vastuussa Markkasen vanhempien vuosien takaisesta väkivaltaisesta kuolemasta. Eikä kuolema jätä koskettamatta Helsingin poliisilaitoksen väkivaltaosastoakaan.
Jäljet sukeltaa sielujen ja menneisyyden kipeisiin syövereihin. Suomalaisen yhteiskunnan ajankohtaisiin tekoihin, missä hyvyyden, pahuuden ja moraalin häilyvä asema yhteiskunnan kentällä todella mitataan.

Download LRF

Read also

The Rich Boys Club

The Rich Boys Club features 8 steamy erotic romance novels from Helen Cooper. All are complete with no cliffhangers! Included in this set are: 1. The Billionaire's Baby 2. New Beginnings (Sequel to The Billionaire's Baby) 3. A Baby For The Millionaire Jenny is a recent college grad who one night drunkenly applies for…

Arvosteluja:

"Pidän ihan älyttömästi Markus Ahosen tavasta kirjoittaa ja maalata kuvaa Helsingistä ihan kuin itse siellä kävelisi parhaillaankin..."
Mira Aaltonen, Liftaan-kirjallisuusblogi

"Osansa asioiden tarkkanäköisessä kuvauksessa saavat myös yhteiskuntamme ajankohtaiset kipupisteet. Kirjassa hyvyys ja pahuus ovat vahvasti läsnä...
Romaani piti minua tiukasti otteessaan, ja tykästyin kirjan henkilöhahmoihin ja Ahosen realistiseen kirjoitustapaan siinä määrin, että Isakssonin ja kumppaneiden tekemisistä lukee mielellään lisää – vaikkakin väärässä järjestyksessä."
Satu, Kirjat kertovat -kirjallisuusblogi

”Jäljet viihdyttää ja koukuttaa. Lyhyitä lukuja, iskevää kerrontaa, jännittäviä juonenkäänteitä…”
Mari Södergård, Luetut.net-kirjallisuusblogi

”Tämän kirjan vahvuus ehdottomasti oli sen vahva kerronta, sillä teksti oli kuvailevaa ja mukaansatempaavaa. Ympäristöä kuvattiin tarkasti ja jotenkin hyvin elävästi. Asuin aikoinani Helsingissä ja nyt tuntui, että olisin taas kävelemässä sen kaduilla. Vaikutuksen teki myös ihmismielen syvimpien tuntemusten pohdinta, joka ei jäänyt mitenkään pinnalliseksi. Tämä on monissa dekkareissa harvinaista.”
MeTu, Lukuneuvos-kirjallisuusblogi

"Yleensä Helsinki-dekkarit sijoittuvat eteläiseen Helsinkiin ja ovat hyvin paperinmakuisia. Ahosen Helsinki on todellisempi, arkisempi ja uskottavampi...
Jäljet on mielenkiintoinen dekkari tämän päivän suomalaisen yhteiskunnan arjesta...
Jäljet on hyvin kirjoitettu rikosromaani ja voisin lukea myös Markus Ahosen aiemmat ilmestyneet kirjat."
Ulla, Ullan Luetut Kirjat -kirjablogi

"Kirjan loppu yllätti minut täysin...
Tunnemaailma teoksessa oli monipuolisempi kuin monissa muissa poliisiromaaneissa.
Jäljet koukutti lukemaan. Se ei mässäillyt raakuuksilla, vaan ennemminkin etsi tekojen syitä lapsuuden kokemuksista ja koetuista epäoikeudenmukaisuuksista.
Jäljet imaisi mukaansa heti alusta asti."
Paula, Kirjan pauloissa -kirjallisuusblogi

”Kirjailija selvästi nauttii kielellä kikkailusta ja kauniin kielen rakentamisesta. Nautinto välittyi myös lukijalle asti...
Terveiset kirjailijalle: En yhtään ihmettele miksi sinusta on tullut kirjailija. Jatka samalla tiellä!”
Ilona, Yöpöydällä-kirjallisuusblogi

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $4.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Jäljet»:

Download Amazon Kindle:

find-mobi-txt-pdf-j228ljet.AZW

Download Mobi:

find-mobi-txt-pdf-j228ljet.mobi

Download TXT:

find-mobi-txt-pdf-j228ljet.txt

Download PDF:

find-mobi-txt-pdf-j228ljet.pdf