Close
Home » Nonfiction » J.P.M. Hamer » Praktische echocardiografie

August 01 , 2009

Praktische echocardiografie

Overview

In deze derde herziene uitgave van Praktische echocardiografie passeert een veelheid aan onderwerpen de revue, uiteenlopend van de principes van de echocardiografie tot en met beschrijvingen van afwijkingen van het hart en de rol die echocardiografie daarbij diagnostisch vervult.

Download AZW

Read also

Memoirs of Major Alexander Ramkins (1718) [avec Glossaire en Français]

Cette édition a pour son objectif rendre plus facile la lecture des classiques de la Langue Anglaise. Dans le livre électronique on trouve un glossaire avec des définitions - en Français - pour plusieurs des mots anglaises trouvés dans le texte original. Vous avez seulement de cliquer sur une mot pour…

 De inhoud is herzien, uitgebreid en geactualiseerd, mede aan de hand van de richtlijnen van de European Society of Cardiology (ESC) en van de Werkgroep Echocardiografie van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie. Het boek voldoet aan de eisen die de ESC in haar examens stelt aan artsen en echolaboranten.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met echoafbeeldingen en schema’s. Daarnaast bevat deze uitgave prachtige aquarellen van de hand van dr. J.P.M. Hamer.

Echocardiografie speelt een belangrijke rol in de dagelijkse praktijk van de cardioloog. Deze rol wordt steeds groter onder invloed van technieken als 3D-echocardiografie en tissue doppler imaging.

Praktische echocardiografie is een onmisbaar leerboek en naslagwerk voor cardiologen, echocardiografisten, technicians, anesthesiologen, verpleegkundigen en iedereen die hiervoorin opleiding is.

 

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $81.19. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Praktische echocardiografie»:

Download Amazon Kindle:

epub-lindle-download-praktische-echocardiografie.AZW

Download ePub:

epub-lindle-download-praktische-echocardiografie.epub