Close
Home » Nonfiction » Grigori Grabovoi » Az osszpontositas modszerei

December 09 , 2009

Az osszpontositas modszerei

Overview

Ebben a könyvben G.P. Grabovoj hatékony és könnyen felhasználható napi gyakorlatokat mutat be, amelyek segítségével az összes életünkben zajló eseményt pozitív irányba fejleszthetjük.
A hónap minden napjára három, az adott napnak megfelelő gyakorlatot javasol, amelyekben megadja az események irányítását. Erre a célra az emberi tudat különböző összpontosítási módszereit alkalmazzuk.
A koncentrációs folyamat során mindig legyen szeme előtt az a konkrét cél, amit el szeretne érni. Ez a cél lehet egy kívánt esemény bekövetkezése, pl.: betegség leküzdése, a világ megismerését segítő mechanizmus fejlesztése, stb. Ugyanakkor a gyakorlatokat végző személy szabályozza az információt az egyetemes megváltásért és a harmonikus fejlődésért.

Download pdf

Read also

Methods of Concentration

I would recommend finding some time for the exercises, which are cited below. For each day of the month I recommend three exercises corresponding to this day. These exercises contain control of events. For this purpose different concentrations should be applied. During the concentration keep remembering the exact aim you would like to achieve. The…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $5.36. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Az osszpontositas modszerei»:

Download Amazon Kindle:

e-book-LIT-az-osszpontositas-modszerei.AZW

Download Microsoft Reader (LIT):

e-book-LIT-az-osszpontositas-modszerei.LIT