Close
Home » Fiction & Literature » Chino Hill » Kocsmaregény

June 25 , 2007

Kocsmaregény

Overview

- Gratulálok barnaszemű kisasszony a borotvált pina felett - hajolt meg a szoba közepén szertartásosan Jenő, a fotelban ülő Bella felé. - Igazán ízlésesen tapétázta ki a szobája falát.
A Fürge ujjak Bt. mellett a romaparlament sorakozott, homlokukkal a mediterrán színvilágú festést vizsgálgatva.
- Köszönöm - felelte Bella. - Önnek igen jó a megfigyelőképessége. Kiváltképp, hogy végig csak a szemeimet vizslatja.
- Széles látókörű vagyok. És a nő szeme, a belépő a lelkéhez. Ami engem érdekel, az ott van. A többi csak púder, a plasztikai sebész szilikonja. Amire önnek, jegyzem meg, még nincsen szüksége. Arra, azonban felhívnám a figyelmét, hogy a sok koszos mancstól, koszos lesz a fal. Avagy az avantgárd művészet híve lenne Mademoiselle Pinella? Vagy ez most itt egyfajta performansz művészeti bemutató? Nem kell válaszolnia. Valójában az érdekel, hogy most akkor ki is van itt kivel? Van egy olyan érzésem, hogy az a szőke ifjonc a kezében azzal a meghatározhatatlan lőfegyverszerű tárgyal nem őnagypinaságához tartozik. Mint ahogy a másik balfasz sem, aki a pólójával próbálja meg pisztolynak feltüntetni a kezében lévő illatgyertyát.
A másik balfasz Wágnernek volt címezve aki zavartan állt, a fal felől óvatos kíváncsisággal rásandítót pillantások kereszttüzében.
- Ó… azt hiszem most lelőttem a poént - folytatta gunyorosan Jenő. - Mielőtt kitörne a balhé, meg a kurvaanyád, elárulná nekem valaki, hogy mielőtt bejöttem volna az ajtón, a faszért suttogott itt mindenki és ki a faszom van az emeleten?

Download mobi

Read also

Weapons for Peace, Weapons for War

First published in 1999. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.

Dániel Schweinsteiger feladata az volt, hogy raboljon. Női szíveket. De ez a regény nem róla íródott.
Mirabelre antropológusként nem hárult a feladat, hogy világmegváltó tetteket hajtson végre. Így nincs sok, mit említeni lehetne róla. Talán annyit, hogy szűz volt, s nem azért mert magát az igazinak tartogatta.
Lúcsia menekült, ezért kiraboltatta magát. Ám ez nem az a rendőrségi jegyzőkönyv, amely ezt a tényállást taglalja.
Jürgen bevallása szerint, azért randalírozott külföldi, társkereső portálokon, hogy nyelveket tanuljon. Ez a mese nem róla szól, és különben is hazugság.
Jenő nem félt a baltásoktól. Erről a baleseti sebészek regélnek.
Csoki mindennel foglalkozott, amin haszon volt. Ezért bármibe, amibe belefogott, az csak illegális lehetett. Amiről az ügyészségi iratok beszélnek.
A mentősöket nem érdeklik a történetek. Tudják, ők mindenképpen megszívják. Hiszen jó és gonosz örök viadalának kimenetelétől függetlenül, végül mindig ők maradnak utoljára, hogy a maradványokat eltakarítsák.
Csita Szűz Márija elsőszülötteként látta meg a napvilágot. Érdekes sztori, de ez a könyv nem róla szól. Mint ahogy kóborló telefonokról sem, üldözött táskákról sem, és a coltokról és a bicskákról sem igazából.
Ez a könyv a szerelemről szól. Ám a szerelem nem romantikus leányregény. A szerelem kemény, mint a sír.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Kocsmaregény»:

Download Amazon Kindle:

download-mobi-doc-digital-book-kocsmareg233ny.AZW

Download Mobi:

download-mobi-doc-digital-book-kocsmareg233ny.mobi

Download MS Word:

download-mobi-doc-digital-book-kocsmareg233ny.doc