Close
Home » Business & Finance » Aila Wallin » Monikulttuuriosaaminen

March 11 , 2011

Monikulttuuriosaaminen

Uudistuvan työyhteisön valttikortti

Overview

Monelle suomalaiselle vierastyövoiman ja maahanmuuttajien tuoma monikulttuurisuus on jo arkipäivää työpaikalla, erilaisia palveluita käytettäessä sekä ystäväpiirissä. Kyseessä on tosiasia, jonka päivittelystä Suomen on oman menestyksensä vuoksi syytä siirtyä sellaiseen kulttuuriin, jossa voittajia ovat sekä kantaväestö että maahanmuuttajat. Tähän tarvitaan monikulttuuriosaamista.

Download MBR

Read also

The Phasieland Fairy Tales: 3

Ten original and educational fairy tales for teaching children and their parents to control their dreams and use their skills to accomplish a variety of goals in everyday life.Since childhood, we've grown accustomed to thinking that dreaming is a trivial succession of meaningless illusions in which we are deprived of free will. Michael…

Monikulttuurisia kysymyksiä kuvataan usein vaikeaksi aiheeksi. Monikulttuuriosaaminen ei olekaan helppo taito. Sitä ei omaksu sormia napsauttamalla, eikä sitä myöskään voi opiskella pelkästään kirjoja lukemalla. Vieraan kulttuurin kohtaamisessa mennään nimittäin mentaaliprosesseihin; ei vain asenteisiin, vaan myös tunteisiin.

Kirjassa jäsennetään monikulttuurisuuden käsitteitä, analysoidaan liiallista sinisilmäisyyttä ja toisaalta uhkakuvien maalailua sekä esitetään tapoja, joilla kaikki osapuolet kohtaisivat toisensa realistiselta pohjalta. Kirja painottuu ennen kaikkea työelämässä vaadittaviin taitoihin, joista on tulossa uusi kilpailutekijä työyhteisöihin.

Aila Wallin on tutkinut monikulttuurisuutta laajasti, kirjoittanut aiheesta, työskennellyt kouluttajana ja työnohjaajana Suomeen muuttaneiden ihmisten parissa ja ennen kaikkea - hän on itse kokenut asiat maahanmuuttajan näkökulmasta asuessaan vuosia ulkomailla.

 

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $21.37. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Monikulttuuriosaaminen»:

Download Amazon Kindle:

book-to-read-online-fb2-fb2-monikulttuuriosaaminen.AZW

Download Papyre FB2:

book-to-read-online-fb2-fb2-monikulttuuriosaaminen.fb2

Download FB2:

book-to-read-online-fb2-fb2-monikulttuuriosaaminen.fb2